シェリー樽熟成大吟醸樽出原酒 720ml

クリックで画像を表示
クリックで画像を表示

スペインで15年以上使用した古いシェリー酒の樽で、真名鶴酒造の大吟醸を貯蔵熟成させました。色は白ワインのようなほんのりとした山吹色。やわらかな酸味とヴァニラ様の香り、黒糖様のまったりとした濃密な甘味がエキゾチックな味わいを醸しだします。異国情緒あふれる、日本酒の帰国子女。お肉料理などの濃厚な味わいのお料理によく合います。冷やして常温~少し暖めても美味しくお飲みいただけます。

Wehave the Manatsuru Brewery’s Dai-ginjo matured in a sherry barrel that was usedin Spain for more than fifteen years. The golden color of white wine shines as it caresses your palette withsoft acidity and vanilla scent, unfurling rich sweetness like brown sugar,leaving behind the flamboyant flavors. Exotic and attractive, this is what happens when two cultures meet inthe brewery.

Ingredients:Rice、Malted Rice、alcohol of brewing    Alcoholic Contents:17%


Daiginjo (élevé en fût dechêne)

Saveur d’unedouce acidité à l’arôme vanille et de sucre brun exotique.

Accompagnera trèsbien une cuisine riche en goût comme les plats de viandes.

A servir frais,température ambiante ou légèrement chauffé.

Se conserve 1 an à température ambiante.
Ingrédients: riz, rizmalté, alcool de brassage  17% alc./vol.