純米黒糖梅酒      500ml

クリックで画像を表示

越前大野の名水で仕込んだ真名鶴酒造の純米酒をベースに沖縄特産の琉球黒糖を使い、福井特産の三方梅を漬け込んだ濃厚な味わいの梅酒です。そのまま、またはロックで。バニラアイスにかけてもおいしくいただけます。

This plum wine is based onManatsuru’s Junmai-shu (pure rice sake) brewed with the crystal clear water ofEchizen Ōno acclaimed as one of the best waters in Japan. The Mikata plum used in this wine is a localspecialty of Fukui Prefecture. Richsweetness of Okinawan Ryukyu brown sugar makes the wine full-bodied.

SAKE PUR DE PRUNE AVEC DU SUCRE BRUN (UMESHU)

Sake pur de Manaturu aux prunes marinees, specialitede Fukui et sucre brun produit a Okinawa.

Le gout de ce sake est epais et riche.

A servir a temperature ou avec des glacons.

Conviendra tres bien avec une glace a la vanille.

Se conserve un ana temperature ambiante.